Papaz Büyüsü , Papaz Büyüsü Nasıl Bozulur ? Zina Büyüsü Var Mı?

Papaz büyüsü , Papaz büyüsü nasıl bozulur? Papaz büyüsü var mı? Zina büyüsü nedir?

Değerli İnsanlar,

Yüzlerce bayandan dinlediğim konuyu anlatmak istiyorum. Kadının kocası bir bayanla metres hayat yaşıyor. Tabii ki bu çaresiz insan yuvasını kurtarmak için çırpınırken bir de hocaya gideyim diyor. Zaten eskisi gibi hoca aramaya gerek yok. Bu insan müsveddeleri, şarlatanlar öyle bir türdeler ki her sokakta her cafede her yerde varlar. Her yer şarlatan, sahtekar kaynıyor. Sizler de biliyorsunuz, hoca bozuntusu sözde bir bakı yapıyor. ‘’Senin kocanla beraber olan kadın papaz büyüsü yapmış. Papazla zina yaparak yapmışlar bu büyüyü. Aynı şekilde sen de benimle zina yaparsan bu büyü bozulur. Kocan da sana döner,gelir.’’ Bunu akılsız, çaresiz bayanlar kabul ediyor. Bir de ücret ödüyor,hem de yüksek ücret.  O hoca bozuntusu, o bayanla beraber olurken gizli kamerayı kuruyor. İş bittikten sonra o bayana şantaj yapmaya başlıyor. Onu her ay haraca bağlıyor. Başına bu şekilde felaket getirmiş onlarca bayan tanıyorum. Hemen hemen bunların çoğu Hepatit C kapmışlar, bu da işin cabası. Değerli Dostlar, başınızı ağrıtmayayım diye kısa ve öz yazdım.İşte papaz büyüsü yapma ve bozma. İşte zina büyüsü yapma ve bozma. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.

Konu ne olursa olsun; verdiğin üzüntü ve aldığın ah bir cam parçasından daha keskindir. Dönüp dolaşıp üzerine basarsın. Kime ne yaparsan bir gün aynısını yaşarsın.

Değerli okuyucularım; hatta aynı bu konuyu anlatan bir Ayet-i Kerime de var. ” Yaptığınız kötülük türünden size bir kötülük veririz.” Ayet-i Kerime

Dört şeyi geri getiremezsiniz; atılan oku, kaçırılan fırsatı, söylenen sözü, geçen ömrü. Hz. Ömer (R.A)

Sevdiğin kimseyi ölçülü sev ki bir gün sevmeyeceğin bir kişi olabilir. Sevmediğin bir kimseyi de ölçülü şekilde sevme ki günün birinde çok sevdiğin bir kimse olabilir. Hadis-i Şerif (Tirmizi)